Despre noi

Se spune ca oamenii creativi sunt singuratici, niste genii excentrice. Pentru altii, creativitatea inseamna sa vezi si sa exprimi perspective unice sau, pentru majoritatea dintre noi, a fi creativ inseamna sa fii artist. In realitate, ceea ce afirma si David Burkus, este ca „creativitatea este un sport in echipa”. Noi, impreuna, am invatat cum sa gandim creativ experimentand, explorand, facand presupuneri, profitand la maxim de imaginatie si sintetizand informatii. 

Montecristo Art este o lume a operelor de arta in dimensiunea amuzanta a caricaturii. Cream caricaturi si desene animate de inalta calitate pentru fiecare ocazie, in intregime din ideea ta. Folosim fotografia ta preferata si o reproiectam intr-o opera de arta.IDEEA TA - PROVOCAREA NOASTRA

Stim ca ideile grozave sunt uneori dificil de executat. Noi - artistii de la Montecristo Art - va acceptam provocarea. Scopul nostru este sa va desenam ideea, oricat de complicata vi s-ar parea. Ii vom da un aspect amuzant si o culoare. Astfel, iti vei putea surprinde familia si prietenii cu un cadou grozav, creativ si complet personalizat.

Nu exista limitari! Vrei sa faci surfing cu pisica sau sa faci karate cu hartiile de la birou? De ce nu? Vom desena asta pentru tine. Provocati-ne!

Si daca nu aveti timp sau pur si simplu nu aveti chef de ganduri creative, nu va faceti griji, avem o gramada de idei din care sa alegeti.

De asemenea, ne puteti contacta pentru a va ajuta sa va clarificati ideea si pentru a va oferi cateva sfaturi pentru a primi o caricatura cat mai aproape de ceea ce va doriti. 

Tel/Wapp: 0748497872