How it's made

HOW DOES IT WORK?

Caricaturile digitale sunt desenate manual pe o tableta grafica similara cu un iPad. Proiectam desenul pe un ecran de 32 inchi. Acest lucru permite vizibilitate maxima pentru produsul tau.Imprimam caricatura in culori pline pe plottere CANON.

 

EVENTS AND ANNIVERSARY GIFT

Daca vrei sa faci un cadou mai special unei persoane dragi, uita-te putin la modelele noastre. Exista o categorie pentru fiecare eveniment din viata ta. Daca esti foarte inspirat si vrei ceva unicat, comanda o caricatura custom si fa-o exact pe placul tau.

 

WHAT TO DO?

Ne trimiti cateva poze in care sa se vada clar fata persoanei careia vrei sa ii faci surpriza si ne spui preferintele pe care le ai vis-a-vis de elementele care ai dori sa mai apara in tablou, astfel incat sa reflecte cat mai bine personalitatea respectivei persoane.

Mai departe, artistii nostri realizeaza lucrarea astfel incat sa poti face cadoul cat mai repede! Artistii nostri redau in desen exact cerintele tale, pana la cele mai mici detalii. Rezultatul final pe care il primesti in format fizic este un tablou pe panza canvas disponibil pe una din dimensiunile specificate mai sus. Produsul este realizat manual, panza este intinsa cu grija pe suport de lemn de brad.